De gode resultater fortsætter

Jeg har for alvor fået kickstartet min ønskede projekt om at løbe et halvmaraton og er kommet rigtig godt i gang med min kostplanlægning. Jeg kan mærke at der er begyndt at komme en rigtig god grundform og det er en fornøjelse at mærke at min krop er begyndt at vænne sig til mine nye vaner. Jeg kan mærke at det var en god beslutning at begynde på at træne min grundform og samtidig indtage nogle gode kosttilskud for at hjælpe mig i gang med det hele.

Samtidig har jeg fået igangsat noget jeg glædede mig til at komme i gang med igen, min vægttræning. Efter at have holdt en lille stilstand i vægttræningen for at fokusere mere på min grundform og nogle andre muskler, så kan jeg mærke at min krop nu er begyndt at tage den gode grundform jeg har opbygget til sig og jeg kan derfor også begynde at træne nogle af de muskelgrupper jeg havde sat lidt til side for at komme så godt i gang med optræningen af min grundform og kostplanlægning som mulig. Jeg har tabt mig markant i fedtprocent og samtidig formået at holde min muskelmasse på et fornuftigt niveau, hvor jeg ikke føler der er gået noget tabt. Dette er selvfølgeligt helt fantastisk og jeg er rigtig glad for de foreløbige resultater, hvor det ser ud til at min krop har formået at vænne sig til de nye rutiner uden at falde af på den på andre punkter.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *