Indretning af spisestue

spisestueSom madelsker så elsker jeg selvfølgeligt både, at lave og spise mad. Der er dog en ting, som er bedre end, at spise mad selv og det er, at se glæden hos andre folk når de indtager den mad man har lavet. Jeg er begyndt at invitere til flere selskaber i huset, hvor venner og nær familie kan komme over til hyggelige stunder, hvor jeg samtidig udfordrer dem kulinarisk.

Jeg har desværre ikke haft plads til så mange gæster gangen, men det agter jeg nu, at lave om på. Jeg har som tidligere nævnt begyndt på renoveringen af mit nye hus og imens haveprojektet er gået lidt i stå grundet det dårlige vejr, så er i fuld sving med det indvendige. Jeg er netop begyndt på et af mine hovedprojekter, som er spisestuen.

Jeg har valgt, at lave en lidt utraditionel spisestue, hvor jeg har sat fokus på de hyggelige elementer og gøre alt for, at sanserne er helt tilspidsede når maden bliver serveret. Jeg har fået lavet et speciallavet plankebord i egetræ med plads til 14 mennesker, som skaber en lidt utraditionel og rustik stemning, hvilket jeg finder super fed og virkelig er med til, at give stuen et ekstra løft.

Ud over dette har jeg selvfølgeligt fået opsat et mindre smagshjørne, hvor jeg har opsat en del af min stadigvæk lille vin –og alkoholsamling med tilhørende vintønde og stole, hvor man kan nyde en god flaske fin eller et glas af hvad jeg kan tilbyde af cognac, gin og andre former for spiritus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *