Opsætning af nyt køkken

Som passioneret inden for madlavning, er det selvfølgeligt vigtigt at have et godt køkken. Det er ikke billigt, at opsætte et køkken nu om dage, og det er også noget, som tager et stort indhak i mit budget for de planlagte renoveringer af huset jeg har planlagt.

Jeg finder det dog som en nødvendighed og eftersom, at køkkenet er blevet et af de steder, hvor jeg tilbringer det meste af min tid i huset, så finder jeg det også som en ganske værdig investering, som er nødvendig for, at kunne fortsætte med mine eksperimenter, hvor jeg hele tiden forsøger, at forbedre min madlavning.

Det nuværende køkken i huset er et levn tilbage fra 70erne, som ikke har det store, at tilbyde med og har været et irritationsmoment lige fra da jeg flyttede ind.

Jeg er nu endeligt kommet videre i mit store projekt, som går ud på, at få 70er køkkenet ud og ind med noget nyt og topmoderne. Heldigvis var det gamle køkken placeret i et rum med god plads, så jeg har fået udarbejdet en plan for et moderne køkken med en kogeø, hvor jeg får et herligt område med induktionskogeplader og vandbad.

Samtidig vil jeg få et fyldigt køleskab med stor tilhørende fryser og som en ekstra lille detaljer så har jeg også fået fat i et vinskab. Alt i alt ser det ud til, at blive et fremragende køkken og jeg håber på, at det vil forbedre kvaliteten af min madlavning og give det et ekstra ryk op.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *