Planer for haven

haveSammen med mit køb af mit hus blev jeg så prisgivet, at der fulgte en dejlig stor have med, som har et stort potentiale. Lige nu er haven ikke i en tilstand, som der er værd, at snakke om, men dette håber jeg på, at få lavet om på når jeg efter færdiggørelsen af køkkenet vil få mere tid til, at tage mig af haven og få igangsat mit store haveprojekt, hvor jeg ønsker at få et dejligt frirum fra hverdagens stress og jag og have mulighed for, at nyde naturen når ellers det danske vejr giver mulighed for det.

Indtil videre har jeg planlagt, at skulle nedlægge det meste af det store buskads, som har markeret sig i midten af haven og i stedet anlægge græs. Ud over dette skal jeg selvfølgeligt have en terrasse. Ikke overraskende, så er jeg allerede begyndt at kigge på hvad jeg skal have på terrassen idet dette primært vil være mit opholdssted når jeg skal være ude i haven. En god grill har selvfølgeligt været i tankerne og jeg har allerede kigget på et par forskellige og har indtil videre besluttet mig for, at det skal være en gasgrill. Fordelen ved en gasgrill er, at de er meget nemmere at styre og især til langtidsstegning er det helt fremragende at have en gasgrill. Man får ikke samme røgede smag, men dette mener jeg også, at jeg sagtens kan undvære til fordel for de mange fordele, som en gasgrill giver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *