Sund kylling med rigelig smag

Kylling er en af de sværeste former for kød, at mestre og det har længe været svært for mange, at kunne tilberede et stykke kylling uden, at miste alt smagen og kraften fra kyllingen, som er med til, at gøre kylling til et stykke fantastisk kød, som de fleste kan lide.

Der findes et hav et muligheder for, hvordan man tilbereder et stykke kylling og det er klart et af de mest benyttede former for kød i retter verden over.

Jeg har i dag prøvet en opskrift jeg fandt på nettet til, hvordan man kan lave et billigt stykke kylling på et prisvenligt niveau, som samtidig smager helt fantastisk.

Til retten tages kyllingebryst og pakkes ind i husholdningsfilm, hvorefter det let bliver banket fladt. Når kyllingen er flad, blottes den ene side, hvorefter man strøer frisk timian, lidt reven citronskal på. Herefter dækkes overfladen med reven parmesanost, hvorefter man oven på osten dækker kyllingen til via flade stykker parmaskinke.

Hele herligheden bliver stegt ved middel temperatur, hvor man først forsigtigt placerer kyllingen med bunden, hvor ingredienserne er med parmaskinken mod panden. Kyllingen vendes løbende, hvorefter den efter 3-4 minutter bør være klar. Du kan se at kyllingen er klar ved, forsigtigt at skære igennem og se om den har fået en hvid farve hele vejen igennem.

Retten er nem, at lave og smager helt igennem fantastisk til prisen og er samtidig sund. Jeg plejer at servere retten med frisk salat, drysset med pinjekerner og gerne en sjat olivenolie som det sidste prik over i’et.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *