Tur på NOMA

I dag svæver jeg rundt på en lille sky efter en helt igennem fantastisk tur i går på det, som flere gange er blevet kåret til verdens bedste restaurant, og som er placeret lige her i lille Danmark. Det er selvfølgeligt NOMA jeg snakker om. Jeg havde helt tilbage i juli sidste år fået held med, at få et bord på denne prestigefyldte restaurant, og i går kom så endeligt dagen, hvor dagen endelig indtræf, og der endelig kom forløsning på den uhyggelige lange ventetid, som næsten ikke var til, at holde ud i ugerne op til.

Med på turen havde jeg følgeskab af min gode kammerat, Søren, som også er stor madelsker og ligesom mig også havde set frem til turen i mange måneder. Op til selve turen havde vi forberedt os ved, at læse diverse historier om stedet og endda gået den ekstra mil ved, at se dokumentaren om, hvordan NOMA er opstået og hvordan maden bliver lavet og udviklet.

Selve stedet var så fantastisk som vi havde forventet det. På forhånd havde vi besluttet os for ikke, at spare på noget som helst, hvilket der i den grad heller ikke er grund til. Maden er relativ billig i forhold til det man får og det er helt igennem en fantastisk oplevelse man får med sig, når man oplever energien fra den danske mad som alle retterne jo består af. Jeg er stadigvæk helt forbløffet over hvordan man kan få det, som mange betegner som ukrudt til, at smage så fantastisk og jeg håber, at kunne besøge stedet igen en dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *