VM i fodbold

Der er mange grunde til, at jeg ser frem til sommeren. Samtidig med, at jeg er i fuld sving med, at renovere huset og haven, så kommer sommeren endnu engang til, at vælte med fantastiske sportsbegivenheder, som kommer til, at skabe endnu mere liv og glæde i huset. Udover Wimbledon og Tour De France, som jeg ser frem til hvert år, så står en, hvis ikke den største sportsbegivenhed i det nye årtusinde også for døren. Det er selvfølgelig VM i fodbold jeg snakker om.

Fodbolden vender endeligt tilbage til Brasilien og der er lagt op til et brag af en fodboldfest, når den fodboldglade nation er værtnation for denne fantastiske sportsbegivenhed igen.

Som stor fodboldfan har jeg set frem til denne begivenhed i mange år. Som europæer er vi så heldige, at vi har en stor begivenhed hvert andet år når der også er EM i fodbold. Der er dog noget helt specielt ved VM i fodbold og selvom EM også er fantastisk, så er VM bare bedre.

Jeg har i år planlagt, at skulle se de fleste af de største kampene sammen med nogle af mine gode venner, som også er interesserede i mad. Planen bliver så, at vi laver noget god mad i løbet af dagen og derefter hygge med kampene. Den eneste ulempe ved dette VM er selvfølgeligt, at Danmark desværre ikke fik kvalificeret sig, men dette gør ikke det store, da der stadigvæk vil være masser af god fodbold til, at underholde os.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *